Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ministerul justiției
Categorie: Știri naționale
  • Ministerul Justiției și Ambasada Italiei la București au organizat seminarul cu tema Aderarea României la OCDE: Convenţia anti-mită. Experienţa italiană.

Evenimentul, care a avut loc luni, 31 octombrie, a fost coordonat de secretarul de stat Mihai Pașca, din Ministerul Justiției, Excelența Sa Alfredo Durante Mangoni, ambasador al Italiei în România, și secretarul de stat Luca Niculescu din cadrul Ministerului Afacerilor Externe – coordonator la nivel național al demersului de aderare a României la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică. Plecând de la obiectivul declarat al împărtășirii experienței Italiei privitoare la această Convenție și la Grupul de lucru Anti-mită al OCDE (Working Group on Bribery), seminarul s-a bucurat de prezentările susținute de domnul Lorenzo Salazar, vicepreședinte în exercițiu al Grupului și Procuror General Adjunct pe lângă Curtea de Apel din Napoli, și de domnul profesor universitar Antonio Gullo din cadrul Universității LUISS Roma și a oferit posibilitatea unui dialog deschis și pragmatic între aceștia și participanți.

Citiți și: Lupta împotriva traficului de persoane, corupției și crimei organizate, subiect de discuție între Ministerul Justiției și Departamentul de Stat al SUA

„Discuțiile au fost constructive, iar experiența împărtășită de partea italiană a reprezentat sursă utilă de informații pentru noi, dându-ne o și mai clară idee despre așteptările față de România în acest proces de aderare. Mulțumim Ambasadei Italiei pentru parteneriat și suport și ne manifestăm întreaga deschidere pentru construirea unui dialog cu reprezentanții statelor membre în Grupul de lucru Anti-Mită al OCDE pe tema implementării standardelor anticorupție ale OCDE”, a declarat Mihai Pașca, secretar de stat în ministerul Justiției

La seminar au luat partie Gabriela Scutea – Procuror General al PICCJ, Oana Daniela Pâțu – procuror șef adjunct al DIICOT, Anca Jurma – DNA, Florin Ionel Moise – președinte ANI, echipa Ministerului Justiției responsabilă cu dosarul OCDE, reprezentanți ai societății civile și ai altor instituții publice din România care vor fi implicate în procesul de aderare la Grupul de lucru Anti-mită al OCDE (WGB), reprezentanți ai mediului de afaceri, precum și reprezentanții ambasadelor statelor membre ale Grupului Anti-mită al OCDE.

Back To Top