Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ancheta atac diicot
Categorie: Știri naționale
  • DIICOT anchetează șapte persoane, inclusiv trei polițiști, în legătură cu un atac petrecut în ianuarie 2021.
  • Mai mulți inculpați ar fi urmărit victima pe care au bătut-o, au urcat-o cu forța într-o mașină și au dus-o la Dunăre, unde au încercat să o înece.
  • Polițiștii vizați sunt acuzați că ar fi consemnat totul ca fiind “lovire sau alte violențe”, o infracțiune a cărei cercetare nu se putea face fără plângere prealabilă. Procurorii vorbesc, însă, despre o tentativă de omor calificat în toată regula.

DIICOT Caraș-Severin a dispus, joi, reținerea pentru 24 de ore a patru inculpați în dosarul deschis pentru constituirea unui grup infracțional organizat, tentativă de omor calificat, lipsire de libertate în mod ilegal, favorizarea făptuitorului, abuz în serviciu și fals intelectual, potrivit unui comunicat al Direcției care consemnează că “măsura a fost dispusă după ce, la aceeași dată, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Caraș - Severin împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș – Severin și Serviciului Județean Anticorupție Caraș Severin au efectuat 8 percheziții domiciliare în județului Caraș – Severin, în urma cărora au fost ridicate mai multe sisteme informatice și alte mijloace de probă necesare soluționării cauzei, 7 persoane despre care există suspiciunea rezonabilă că ar fi implicate în activitatea infracțională fiind conduse în vederea audierii acestora. În cauză se desfășoară cercetări privind activitatea unui grup infracțional organizat constituit având ca scop săvârșirea infracțiunii de omor calificat cu premeditare, grup care a fost constituit de trei inculpați din orașul Moldova Nouă, județul Caraș – Severin și care a fost sprijinit de alți 4 inculpați, trei dintre aceștia având calitatea de polițist”.

“În vederea atingerii scopului grupului infracțional organizat, cei trei inculpați care au constituit grupul infracțional organizat, în noaptea de 22 spre 23 ianuarie 2021, au abordat, supravegheat și urmărit o persoană vătămată, pe care au atacat-o după ce aceasta a ajuns în dreptul imobilului în care locuiește, lovind-o în mod repetat, cu pumnii, picioarele și o bâtă de baseball și introducând-o împotriva voinței acesteia în portbagajul unui autoturism. Inculpații au transportat persoana vătămată pe marginea fluviului Dunărea unde, unul dintre aceștia a încercat să o înece, ținând-o cu forța cu capul în apă. Întrucât inculpații și-au dat seama că au fost alertate organele de poliție, aceștia au abandonat persoana vătămată într-o zonă de la periferia orașului Moldova Nouă și au reușit să fugă cu sprijinul unui al patrulea inculpat”, relatează anchetatorii.

Aceștia acuză că trei polițiști, vizați de asemenea de cercetări, ar fi întocmit în mod fals fișa de intervenție la eveniment ca urmare a apelului înregistrat la 112 și “au atestat împrejurări necorespunzătoare adevărului, menționând că ar fi fost comisă o infracțiune de lovire sau alte violențe, faptă pentru care este necesară formularea unei plângeri prealabile”.

Citiți și: Acțiune de amploare DIICOT – Poliția Română. Au loc peste 300 de percheziții au loc

“În cursul zilei de 04.11.2022, fiind sesizat cu propunerea de luare a măsurii arestului preventiv a celor 4 inculpați reținuți în cauză, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus măsuri preventive față de inculpații care au calitatea de polițist, respectiv măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile față de un inculpat și luarea măsurii controlului judiciar față de ceilalți doi inculpați. Cu privire la cel de-al patrulea inculpat, propunerea de arestare a fost respinsă, fără a fi dispusă o măsură preventivă. Împotriva soluției de respingere a propunerii de luare a măsurii arestului preventiv (3 inculpați), procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Caraș – Severin au formulat contestație”, au precizat procurorii DIICOT.

Cercetările sunt continuate în vederea tragerii la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș – Severin, Serviciului Județean Anticorupție Caraș Severin și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin.

Parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Back To Top