Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ciucă inmatriculare
Categorie: Știri naționale

 

• Prim-ministrul României Nicolae Ciucă a anunțat că înmatricularea autovehiculelor se va face digitalizat.
• La nivelul MAI, se pun bazele unui hub de servicii pentru digitalizarea serviciilor publice.
• Premierul nu a lansat și un termen de la care proprietarii pot beneficia serviciile virtuale.

La nivelul MAI, se pun bazele unui hub de servicii pentru digitalizarea evenimentelor de viață, de la obținerea cazierului juridic până la înmatricularea unui autovehicul.

„Este timpul ca statul să nu să îi pună pe români să circule cu hârtii între instituțiile sale”, a declarat joi, Nicolae Ciucă.

CITEȘTE ȘI: De anul viitor, am putea obține cazierul judiciar și prin mijloace electronice

„Transformarea digitală și noile tehologii ne oferă șansa de a recupera decalajele pe care le înregistră, încă, față de Uniunea Europeană și țările care au înțeles mai devreme rolul noilor tehnologii în modernizarea serviciilor publice. Este o șansă către viitoarele generații, un demers care trebuie să coaguleze toate energiile societății și să aibă continuitate pe termen lung”, a mai spus, premierul, titrează capital.ro.

Potrivit acestuia, Ministerul Digitalizării lucrează la cloud-ul guvernamental, un proiect major care va schimba complet serviciile publice din România.
„Este timpul ca statul să circule date, nu să îi pună pe români să circule cu hârtii între instituțiile sale. În același timp, la nivelul Ministerul Afacerilor Interne se pun bazele unui hub de servicii pentru digitalizarea evenimentelor de viață, de la obținerea cazierului juridic până la înmatricularea unui autovehicul”, a adăugat Nicolae Ciucă.
Mai multe pe capital.ro

CITEȘTE ȘI: Poliția echipează 200 de mașini cu sisteme video de recunoaștere automată a numerelor de înmatriculare

 

Back To Top