Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Clotilde Armand
Categorie: Știri naționale

 

• Agenția Națională de Integritate o acuză pe Clotilde Armand, primarul sectorului 1 București, de conflict de interese și de incompatibilitate și sesizează Parchetul.
• Ea s-ar fi numit manager al unui proiect din fonduri europene, obținând o majorare a indemnizației.

Agenția Națională de Integritate o acuză pe Clotilde Armand, primarul sectorului 1, de conflict de interese și de incompatibilitate și sesizează Parchetul. Potrivit unui comunicat al ANI, care a constatat conflictul de interese, Clotilde Armand a semnat dispozițiile prin care s-a numit pe sine manager al proiectului „Îmbunătățirea capacității administrative locale privind dezvoltarea, implementarea și promovarea măsurilor anticorupție” finanțat din fonduri europene și care au produs un folos material pentru sine în cuantum de 18.720 Lei.

Cele 5 dispoziții semnate reprezintă numirea în funcția de manager de proiect, precum și majorarea indemnizației lunare, cu până la 30%, titrează hotnews.ro.

CITEȘTE ȘI: Fostul deputat Vlad Cosma a contestat achitarea în primă instanță a fostului procuror Mircea Negulescu

Potrivit sursei citate, începând cu data de 18 februarie 2022, Armand este în incompatibilitate deoarece exercită simultan cu funcția de primar al Sectorului 1, București și funcția remunerată de manager de proiect, nerespectând astfel dispozițiile legale.

De asemenea, ANI a sesizat Prefectul Municipiului București cu privire la legalitatea actelor administrative ale autorităților administrației publice, respectiv a dispoziției de numire în funcția de manager de proiect și a celor 4 dispoziții prin care au fost suplimentate veniturile, acte materiale pentru care au fost reținute aspecte și indicii privind încălcarea regimului juridic al incompatibilităților, al conflictelor de interese în materie administrativă și a legislației în materie penală, se mai arată în comunicat, mai relatează sursa citată.
Mai multe pe hotnews.ro

CITEȘTE ȘI: Ploiești. Termenul pentru reactualizarea dosarelor pentru închirierea locuințelor sociale. Documentele necesare

 

Back To Top