Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
  • Ministerul Justiţiei din România, prin secretarul de stat George Cătălin Şerban, a participat, în data de 7 noiembrie 2022, la Chișinău, la lucrările Grupului de lucru anticorupție al Platformei de sprijin pentru Republica Moldova (Moldova Platform Support).

În cadrul lucrărilor, co-prezidate de secretarul de stat din Ministerul român al Justiţiei și de Ambasadorul Marii Britanii la Chişinău, Excelența Sa, Steven Fisher, au fost analizate nevoile urgente ale autorităților din Republica Moldova care conduc lupta împotriva corupției şi au fost identificate soluții de asistență care să corespundă acestor nevoi.

Citește și: Dialog Italia-România, prin Ministerul Justiției, privind bune practici în cadrul implementării Convenţiei anti-mită a OCDE

Secretarul de stat din Ministerul român al Justiţiei, George Cătălin Şerban, a declarat că „Ministerul Justiţiei este pregătit să sprijine pe deplin eforturile autorităților de la Chişinău în lupta împotriva corupției, inclusiv prin mecanisme de prevenție, şi în promovarea standardelor de integritate”. 

„Suntem preocupați de creșterea eficienței lucrărilor acestui format de lucru şi contăm pe sprijinul partenerilor noștri strategici – UK, UE și SUA, al Ambasadei României la Chișinău şi al Ministerului român al Afacerilor Externe, cu care am stabilit relații excelente de cooperare în beneficiul Republicii Moldova și al cetățenilor săi”, a mai declarat George Cătălin Șerban, secretar de stat în cadrul Ministerului Justiției.

Concluziile grupului de lucru vor fi prezentate la cea de-a treia conferință a Platformei de Sprijin pentru Moldova, care va avea loc la Paris, în data de 21 noiembrie 2022.

Foto sursă: Facebook - Ministerul Justiției

Back To Top