Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

deszapezire transfagarasan transalpina
Categorie: Știri naționale
  • Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere va închide circulația rutieră pe tronsoanele dificile de pe Transfăgărășan și Transalpina, în această săptămână.
  • Măsura este luată în contextul prognozelor de vreme rea.

“Având în vedere ultimele prognoze meteorologice și pentru siguranța participanților la trafic s-a luat decizia ca începând de joi, 17.11.2022, ora 07:00, circulația rutieră să fie interzisă pentru toate categoriile de autovehicule pe

DN 67C (Transalpina) între Rânca și Obârșia Lotrului (km 34+800 - km 59+800)

DN 7C (Transfăgărășan) între Piscu Negru și Cabana Bâlea Cascadă (km 104+000 - 130+800).

CNAIR a reușit în acest an, printr-un efort susținut și cu ajutorul condițiilor meteo favorabile, să mențină circulația deschisă pe aceste rute montane o perioadă de timp mai lungă decât de obicei, însă prioritatea principală este integritatea și viața celor care merg pe drum”, au subliniat reprezentanții companiei.

Citiți și: Un nou sens giratoriu de pe DN1, în Prahova. Restricții de circulație până în decembrie

Conducătorili auto care tranzitează în această perioadă rute montane sunt sfătuiți să aibă autoturismele echipate de iarnă, să circule cu atenție și să respecte semnalizările și atenționările oficiale.

Back To Top