Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

furt baza mihail kogalniceanu
Categorie: Știri naționale

 

• Opt militari români de la Baza Aeriană „Mihail Kogălniceanu”, dintre cei 22 de suspecți, au fost reținuți pentru furt de combustibil, în urma a zeci de percheziții.
• Potrivit procurorilor militari, ar fi fost furate 7 tone de combustibil până în acest moment, însă există suspiciuni că această cantitate ar fi mai mare.
• Combustibilul era destinat elicopterelor și avioanelor, dar și parcului auto de la baza militară.

În ancheta de furt și delapidare sunt suspecți 22 de militari de la baza românească de la Mihail Kogălniceanu, iar opt dintre ei au fost reținuți, conform surselor judiciare pentru hotnews.ro.

În acest dosar, cu o zi în urmă au fost făcute aproximativ 50 de percheziții atât la baza Kogălniceanu, cât și la locuințele unor suspecți și martori, până acum fiind documentat de procurori furtul a cel puțin 7 tone de combustibil destinat elicopterelor, avioanelor care fac misiuni NATO de poliție aeriană, dar și parcului auto militar.

CITEȘTE ȘI: Percheziții DNA în cooperare cu SUA, la baza militară de la Mihail Kogălniceanu

Dosarul este instrumentat de Parchetul Tribunalului Militar București, iar audierile au fost făcute la Poliția Transporturi Constanța, titrează sursa citată.

Nu este prima anchetă deschisă pentru furt de combustibil de la baza militară de la Kogălniceanu. La sfârșitul anului trecut, polițiștii și procurorii DIICOT au făcut percheziții la membrii unei grupări acuzate că, începând cu anul 2017, au furat de la baza militară americană de la Mihail Kogălniceanu combustibil în valoare de aproximativ 2.000.000 dolari, prejudiciu adus guvernului federal al SUA. În acel dosar, au fost vizați și civili de la societatea care alimenta baza militară de la Kogălniceanu.

Mai multe pe hotnews.ro

CITEȘTE ȘI: Combustibil de 2 milioane de dolari furat din baza militară Kogălniceanu. Cum se fura motorina

Back To Top