Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

incident securitate cibernetică
Categorie: Știri naționale

 

• Un colaj de imagini având conținut explicit pentru adulți a fost afișat pe ecranul care asigura legătura cu participanții online, conectați la dezbaterea privind proiectul de Lege pentru securitatea și apărarea cibernetică a României prin platforma Zoom, transmite Captura pe pagina de facebook.

Dezbaterea privind proiectul de Lege pentru securitatea și apărarea cibernetică a României a fost întreruptă de un incident: pe ecranul care asigura legătura cu participanții online, pe platform Zoom, la dezbaterea privind proiectul de Lege pentru securitatea și apărarea cibernetică a României, au apărut imagini cu conținut explicit pentru adulți, titrează Captura pe pagina de facebook, ilustrând chiar momentul jenant.

Dezbaterea este organizată de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării într-o sală din clădirea Rectoratului Universității Politehnica.

CITEȘTE ȘI: Proiect. SRI devine autoritate competentă la nivel național în domeniul cyber intelligence

Printre participanți se numără trei secretari/subsecretari de stat, parlamentari, un oficial de la Directoratul National pentru Securitate Cibernetica, consilieri de miniștri sau activiști din societatea civilă.

Dezbaterea are mai multe mize privind libertatea de exprimare pe Internet în viitorul apropiat.

Printre noutăți: se înființează Sistemul Național de Securitate Cibernetică, crește rolul consilierului prezidențial pe probleme de securitate și SRI devine autoritate competentă la nivel național în domeniul cyber intelligence, mai relatează Captura.

CITEȘTE ȘI: Un nou atac cibernetic în România. Citații false sunt transmise prin e-mail, în numele Poliției Române

Back To Top