Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

poșta română
Categorie: Știri naționale

 

• Poşta Română a anunțat programul de lucru în minivacanța de la începutului lunii decembrie, pentru toate punctele din țară, fie ele în mediul urban sau rural.
• Află mai jos când găsești poșta deschisă.

Compania Naţională Poşta Română informează că în zilele de miercuri, 30 noiembrie și joi, 1 decembrie 2022, toate oficiile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise.

 CITEȘTE ȘI: Poșta Română va vinde produse alimentare în oficiile poștale

Programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora ziua de 30 noiembrie – Sfântul Apostol Andrei, Ocrotitorul României, precum și ziua de 1 Decembrie – Ziua Națională a României sunt declarate zile de sărbătoare legală, în care nu se lucrează, informează Poșta Română într-un comunicat.

Programul de lucru la Poșta Română 

Programul de lucru al subunităților poștale va fi următorul:

- Miercuri, 30 noiembrie - toate subunitățile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise;
- Joi, 1 decembrie - toate subunitățile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise;
- Începând de vineri, 2 decembrie - toate subunitățile Poșta Română din mediul urban şi rural vor avea program normal de lucru.

Ca urmare a programului anunţat, este posibil ca trimiterile poştale prezentate în această perioadă să înregistreze întârzieri.

CITEȘTE ȘI: Poștașul care a furat banii de pensii, prins la Ploiești, ascunsese o parte din sumă. Tânărul a fost arestat preventiv

 

Back To Top