Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Trenul Unirii
Categorie: Știri naționale

 

• Marți, 24 ianuarie 2023, angajații feroviari din toată țara, alături de toți românii, sărbătoresc 164 de ani de la Unirea Principatelor Române sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, primul pas spre înfăptuirea statului național unitar român.
• În fiecare an, trenul care realizează legătura feroviară directă între București Nord și Iași poartă, în această zi de sărbătoare, numele simbolic de Trenul Unirii.

Trenul Unirii – IR 1661 – va pleca din București Gara de Nord la ora 06.25 și va fi remorcat de o locomotivă „îmbrăcată” în culorile steagului național.

Trenul va putea fi întâmpinat de localnici în stațiile: Ploieşti Sud (~07:01), Buzău (~08:07), Focşani (~09:10), Tecuci (~09:51), Bârlad (~10:37), Vaslui (~11:18), Bârnova (~12:00), Iaşi (~12:23).

CITEȘTE ȘI: AVARIE CAF2. REPARAȚIILE VOR FI FINALIZATE CEL DEVREME LA ORA 15.00 - VIDEO LINK

CFR călători recomandă pasagerilor să achiziţioneze bilete din timp, pentru a beneficia de reducerile oferite.

De asemenea biletele pot fi cumpărate cu reducere de 5%, până la ora de plecare la care este programat trenul, online, direct de pe site sau din aplicația mobilă.

Oferta e valabilă şi la achiziţionarea legitimaţiei de călătorie de la automatele de bilete din gări, chiar şi cu 5 minute înainte de plecarea trenului.

CITEȘTE ȘI: ZIUA UNIRII PRINCIPATELOR ROMÂNE. MANIFESTĂRI ÎN PLOIEȘTI PE 24 IANUARIE

Back To Top