Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
  • Directorul Ramada Hotel din Râmnicu Vâlcea spune că alimentele servite la petrecerea de acum două seri au fost conforme.
  • Acesta a mai declarat că prăjiturile au fost aduse de sărbătorit și aveau avize de conformitate.

Precizările vin după ce mai multe persoane au ajuns la spital, existând susiciunea că la petrecerea în cauză au consumat dulciuri cu marijuana.

“Cu privire la evenimentul privat (aniversare), organizat în locaţia noastră, în data de 21 ianuarie 2023, facem următoarele precizări:

- Toate produsele alimentare oferite de noi au fost conforme cu normele de siguranţă alimentară.

- Dulciurile aduse de către sărbătorit pentru bufetul de prăjituri, au fost însoţite de avize de conformitate.

Regretam situaţia creată şi avem încredere că  organele de cercetare vor stabili datele şi cauzele producerii ei”, a transmis Andrei Teodorini, directorul Ramada Hotel.

Citiți și: Mai mulți petrecăreți, inclusiv din Prahova, au ajuns la spital după ce ar fi consumat prăjituri cu marijuana

“Cei 15 pacienţi care au fost testaţi pozitiv la marijuana prezentau dureri abdominale, greaţă, halucinaţii. Cred că mai mult s-au speriat pentru că după câteva ore marea lor majoritate au plecat” a spus Dan Ponoran, directorul spitalului la care au ajuns petrecăreții, pentru Observator News.

La rândul său, sărbătoritul a precizat,pentru aceeași sursă, că a făcut o sesizare penală cu privire la cele întâmplate și că nu dorește să comenteze incidentul.

Procurorii DIICOT au preluat ancheta cu privire la evenimentele de la Râmnicu Vâlcea.

Foto: captură video Observator News

Back To Top