Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tentative de fraudă
Categorie: Știri naționale
  • Directoratul Național pentru Securitate Cibernetică a lansat un nou avertisment privind tentative de fraudă în mediul on-line.
  • Mesajele menite să agațe victimele par a fi din partea serviciilor de curierat și conține un link prescurtat, astfel încât destinatarului îi este destul de greu să-și dea seama că în spatele lui se ascunde o escrocherie.

“Nu uita că unele tentative de fraudă se pot propaga prin intermediul mesajelor care simulează servicii de curierat!

Chiar dacă scenariul «am trecut pe la adresa dvs, dar nu era nimeni acasă» poate fi plauzibil în majoritatea cazurilor, pentru că unii dintre noi chiar așteaptă în această perioadă sosirea unui colet și, cel mai probabil, sunt la serviciu la ora la care a fost trimis sms-ul, trebuie să verificăm mereu link-ul cu o soluție de securitate, înainte de a face clic sau a furniza date sensibile! Infractorii cibernetici se pot folosi de servicii de tip link shortener (prescurtarea link-ului), astfel încât adresa reală să nu fie vizibilă”, au avertizat specialiștii în securitate cibernetică.

Citiți și: POLIȚIA ROMÂNĂ AVERTIZEAZĂ ASUPRA UNUI NOU TIP DE FRAUDĂ. ESCROCII SE DAU DREPT ANGAJAȚI AI BĂNCILOR

 

Back To Top