Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Podul prieteniei vacante
Categorie: Știri naționale


• Românii care și-au programat vacanțe în Bulgaria, Grecia sau Turcia vor fi nevoiți să ocolească pentru a ajunge la destinație.
• Compania Națională de Drumuri a anunțat că vor începe mai multe lucrări care vor dura cel puțin 12 luni, inclusiv la Podul de la Giurgiu, principala legătură România-Bulgaria. 

Compania Națională de Drumuri a anunțat că podul de la Daia, pe Drumul Național 5 București-Giurgiu, va intra în reparații începând cu data de 1 martie 2023. CNAIR a mai spus că lucrările de reparații la suprastructura și infrastructura pasajului vor dura aproximativ 12 luni.

Podul de la Daia (județul Giurgiu) peste linia de tren București-Giurgiu are două benzi/sens, iar reabilitarea se va face cu închiderea circulației pe câte un sens. Podul Prieteniei și vama Giurgiu-Ruse sunt principala legătură România-Bulgaria și traseul pentru turiștii din țară și din Europa care merg în Bulgaria, Grecia și Turcia. Din cauza lucrărilor, aceștia vor fi nevoiți să ocolească această rută.

 CITEȘTE ȘI: DEZBATERE PRIVIND STRUCTURA ANULUI ȘCOLAR 2023 – 2024. PĂRINȚII CER REGÂNDIREA CALENDARULUI VACANȚELOR

Agențiile de turism estimează că Grecia și Bulgaria rămân cele mai căutate și ieftine destinații în 2023. O agenție de turism are, de exemplu, oferte în Halkidiki la cazare pe 7 nopți de la 80 de euro de persoană. Tot de la 80 de euro pornesc ofertele și pentru Thassos. Cazările sunt foaarte aproape de plajă.

Opt zboruri charter spre Grecia sunt programate pentru vara 2023 din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Baia Mare, Oradea, Iași, Suceava, Craiova și Brașov.

Insulele din oferta verii sunt: Creta (Chania și Heraklion), Zakynthos, Rhodos, Corfu, Santorini, Kos – reluată după mai mulți ani -, dar și Kefalonia – în premieră în acest an. Vacanța în Grecia costă de la 348 de euro/persoană, în funcție de insulă, hotel și tipul de masă ales.

O altă agenție de turism oferă turiștilor posibilitatea eșalonării plăților: 10% la înscriere, 15% la termenul limită al pragului Early Booking aplicat la înscriere, 75% cu minimum 30 zile înaintea plecării.

Sursa: evz.ro

CITEȘTE ȘI: DE BLACK FRIDAY, ROMÂNII AU CUMPĂRAT VACANȚE DE 2 MILIOANE DE EURO PE LITORAL

 

Back To Top