Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

atac câine
Categorie: Știri naționale
  • Încă o femeie și-a pierdut viața în urma unui atac de câine. Victima avea 53 de ani.
  • Atacul a fost văzut de doi vecini care au alertat Poliția, însă femeia nu a mai putut fi salvată.
  • Tragedia a avut loc la exact o lună după ce altă femeie a fost ucisă de o haită de câini, în zona Lacul Morii din București.
Femeia ar fi fost ucisă de un câine de talie mare pe care încerca să-l hrănească. Aceasta luase animalul în îngrijire acum câteva luni.
 
Secţia 13 Poliţie a fost alertată, prin 112, cu privire la cele întâmplate în curtea imobilului din Sectorul 3 al Capitalei.

”Poliţiştii au intervenit la faţa locului şi au stabilit faptul că victima, de 53 ani, era căzută în curtea imobilului, în stare de inconştienţă, având mai multe leziuni pe corp, iar într-una dintre camerele imobilului se afla un câine de talie mare.

 
Agresiunea canină a fost observată de doi vecini.  De asemenea, s-a stabilit faptul că victima venise la imobilul în care se afla câinele, pentru a-l hrăni pe acesta, luat în îngrijire, în urmă cu 4 luni”, a arătat sursa citată.
 
Echipajul medical sosit la locul incidentului a constatat decesul femeii, trupul acesteia urmând a fi transportat la INML, pentru necropsie. În cauză se fac cercetări, ancheta fiind derulată de de către Serviciul Omoruri şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.
 
Tragedia a avut loc la exact o lună după ce o altă femeie a fost ucisă în București, în zona Lacul Morii, de o haită de câini care a atact-o în timp ce se afla la alergat.

Citiți și: ATAC MORTAL AL UNEI HAITE DE CÂINI, SÂMBĂTĂ DIMINEAȚĂ. VICTIMA ESTE O FEMEIE CARE IEȘISE LA ALERGAT

Foto ilustrație

Back To Top