Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

jandarmeria echitație 1 martie
Categorie: Știri naționale

 

• Jandarmeria Română oferă un cadou special de mărțișor, doamnelor și domnișoarelor: lecții gratuite de echitație.
• Pentru a participa la activitate este necesar echipamentul adecvat pentru acest sport.
• Doritoarele pot aduce bunătăți pentru cai.

În data de 1 martie, doamnele și domnișoarele peste 18 ani sunt așteptate la centul de Cavalerie „Felix Țopescu” al Jandarmeriei Române, unde vor primi gratuit lecții de echitație și plimbări cu caii de serviciu ai Jandarmeriei.

Lecțiile de echitație se vor desfășura sub coordonarea personalului specializat din cadrul Jandarmeriei Române.

Singurele condiții de participare sunt ca doritoarele să aibă peste 18 ani și să se înscrie la eveniment printr-un mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Lecțiile de echitație vor avea loc la Detașamentul de Cavalerie al Jandarmeriei din strada Aleea Privighetorilor nr. 3, sector 1, București (lângă Academia de Poliție), miercuri, 1 martie, în intervalul orar 10.00-16.00.

Participantele trebuie să fie pregătite cu echipament adecvat de echitație. La activitate, doritoarele pot aduce morcovi, mere sau zahăr cubic, mici recompense pentru prietenii necuvântători.

Vezi aici mai multe detalii despre regulamentul evenimentului.

 CITEȘTE ȘI: EXPOZIȚIA TÂRG DE MĂRȚIȘOARE ÎȘI DESCHIDE PORȚILE LUNI, ÎN CENTRUL PLOIEȘTIULUI

 

Back To Top