Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mapn fake news moldova
Categorie: Știri naționale
  • Ministerul Apărării Naționale atrage atenția asupra unor informații false propagate în mediul on-line, pe fondul războiului din Ucraina și situației tensionate din Republica Moldova.
  • MApN subliniază că este vorba despre un material video prezentat, în mod fals, ca imagini surprinse la o mutare a sistemelor de apărare românești la granița cu Moldova.
  • MApN: Materialul, prezentat “cu scopul evident de a induce panica”.

Alerta se referă la un fake news care circulă de ieri pe internet.

“Semnalăm apariția în mediul on-line a unei știri false cu privire la o așa-zisă «relocare» recentă a unor sisteme de apărare antiaeriană din dotarea Armatei României către frontiera cu Republica Moldova.

Materialul video folosit în postările pe acest subiect realizate pe diferite platforme on-line, în care apar, printre altele, sisteme Himars și Gepard din dotarea unor unități militare românești, a fost realizat la sfârșitul lunii noiembrie 2022, în centrul orașului Alba Iulia, cu prilejul antrenamentelor pentru ceremonia militară organizate pentru sărbătorirea Zilei Naționale a României.

În mod fals, cu scopul evident de a induce panica, materialul video este prezentat, în 27 februarie 2023, drept «mutarea sistemelor de apărare antiaeriană românești către frontiera cu Republica Moldova, în această dimineață» (subl. ns.).

Partea pozitivă și încurajatoare a acestei situații este că mulți dintre utilizatorii care au postat comentarii la această postare au observat că materialul video este, în fapt, o înregistrare veche, au indicat corect și locația reală a filmării, fiind chiar apeluri către utilizatori să nu (re)distribuie aceste informații false” este avertismentul lansat, astăzi, de Ministerul român al Apărării Naționale.

Autoritățile menționează că veridicitatea unor informații de acest gen poate fi verificată consultând sursele oficiale. “Dacă sesizați și alte asemenea înregistrări, vă rugăm să ni le trimiteți aici. Vom face verificările cu maximă operativitate și vom reveni cu explicații”, se mai arată în comunicatul MApN.

Citiți și: VIDEO - CLIPURILE CU ȘIRURI DE BLINDATE, FAKE NEWS SAU REALITATE? ANUNȚUL MAPN

Back To Top