Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Biletele la Loto pot fi achiziţionate şi online
Categorie: Știri naționale

 

• Jucătorii pot achiziţiona bilete și online la jocurile tradiţionale de loto, anunță Loteria Română.
• Preţul biletelor este acelaşi cu cel din agenţiile loto, iar câştigurile se achită ca şi în cazul biletelor jucate în agenţiile loto, conform Regulamentului.

Jucătorii pot achiziţiona online bilete la jocurile loteristice tradiţionale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus şi Super Noroc prin intermediul joaca.loto.ro, anunţă compania de stat Loteria Română.

Achiziţionarea biletelor de joc de pe aplicaţia software dezvoltată de partenerul mandatar Tec Software Solution SRL se face prin accesarea secţiunii dedicate a site-ului oficial al companiei ”Loteria Română” S.A., respectiv joaca.loto.ro.

Preţul biletelor este acelaşi cu cel din agenţiile loto, iar câştigurile se achită, ca şi în cazul biletelor jucate în agenţiile loto, conform Regulamentului privind organizarea şi administrarea jocurilor de tip loto tradiţional în vigoare, în orice agenţie loto proprie sau mandatară/la casieriile reşedinţă de judeţ/la sediile Punctelor de Lucru Judeţene sau la casieria centrală a Loteriei Române, în funcţie de valoarea acestora.

Mai multe pe news.ro

CITEȘTE ȘI: ALERTELE DE CANICULĂ, PRELUNGITE DIN NOU. LA NOAPTE ÎNCEP, ÎNSĂ, ȘI FURTUNILE

Back To Top