Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Afișe cu israelienii răpiți de către Hamas în București
Categorie: Știri naționale

 

• O campanie de afișaj neoficială a fost desfășurată pe unele străzi și bulevarde din București, unde numeroase afișe cu și despre israelienii răpiți din propriile case de către teroriștii Hamas au apărut pe stâlpi, panouri și alte elemente de mobilier urban.
• Pe fiecare afiș sunt fotografii și detalii despre persoanele sau familiile dispărute.

Afișele sunt titrate cu alb pe fundal roșu „Răpiți” și apoi pe fiecare sunt puse fotografii și detalii cu cei răpiți, pe fiecare afiș câte o altă persoană sau familie.

„Pe 7 octombrie 2023, aproape 200 de civili inocenţi au fost răpiţi din Israel şi duşi prizonieri în Fâşia Gaza. Nici până în acest moment nu se ştie unde sunt ținuți.
Mai mult de 3000 de persoane (femei, bărbați și copii, cu vârste între 3 luni şi 85 de ani) au fost rănite, ucise, batute, violate şi despărțite în mod brutal de familiile lor, de către Hamas”, se arată scris pe afișe.

 CITEȘTE ȘI: SCHENGEN ÎN PERICOL: DE TEAMA ATENTATELOR, ITALIA IMPUNE CONTROALE LA GRANIȚA CU SLOVENIA

Anunțul vine și cu un mesaj „Te rog ajută-ne să îi aducem înapoi în viață”, un hashtag #KidnappedFromIsrael și un codqr cu un link care duce către site-ul kidnappedfromisrael.com

Pe site-ul respectiv sunt publicate toate poveștile și fotografiile celor răpiți de Hamas. Despre proiect este scris că „Afișele au fost create de un mic grup de israelieni stabiliți în New York City, condus de artiștii Nitzan Mintz și Dede Bandaid, și proiectate de Tal Huber în parteneriat cu Shira Gershoni”.

„Artiștii din Tel Aviv, care au asistat la desfășurarea ororilor acestui război în timp ce se aflau departe de prietenii și familiile lor din Israel, au decis să acționeze imediat. Această campanie este nefinanțată și a devenit acum una dintre cele mai răspândite lucrări de artă publică de gherilă din istorie, deoarece continuă să se răspândească cu noi imagini de afișe care apar pe străzi, în gări, în universități, la proteste și nu numai”, se mai arată scris pe site.

Conflictul armat dintre Israel și organizația islamistă Hamas din Fâșia Gaza a intrat în cea de-a 13 zi. Până acum, informațiile oficiale confirmă că aproximativ 1.400 de israelieni și aproximativ 3.500 de palestinieni au fost uciși.

Sursă și foto: hotnews.ro

CITEȘTE ȘI: 18 OCTOMBRIE, ZIUA EUROPEANĂ DE LUPTĂ ÎMPOTRIVA TRAFICULUI DE PERSOANE. CĂTĂLIN PREDOIU: "ROMÂNIA SE NUMĂRĂ PRINTRE PRINCIPALII FURNIZORI DE INFORMAȚII OPERATIVE, CAZURI DE SUCCES ȘI MODEL DE EXPERTIZĂ, LA NIVEL EUROPEAN"

Back To Top