Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

un nou punct de trecere a frontierei cu Ungaria
Categorie: Știri naționale
  • România va deschide un nou punct de trecere a frontierei de stat cu Ungaria, a anunțat Ministerul Transporturilor.
  • Acesta va funcționa la Beba Veche – Kübekháza.

Guvernul a aprobat, la propunerea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, Memorandumul privind încheierea unui Acord cu Ungaria, în vederea deschiderii unui nou punct de trecere a frontierei între localitățile Beba Veche – Kübekháza.

"Memorandumul vine în urma demersurilor inițiate de către Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, pe baza propunerii formulate de către Consiliul Județean Timiș, care a promovat inițiativa deschiderii unui nou punct de trecere a frontierei cu Ungaria, între localitățile Beba Veche – Kübekháza. (...) În motivarea urgenței acestui demers, Consiliul Județean Timiș a precizat că prin înființarea noului punct de trecere a frontierei se asigură mobilitatea transfrontalieră pentru locuitorii din județul Timiș", precizează Ministerul Transporturilor.

Instituția, prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR SA), urmează să asigure construcția infrastructurii și furnizarea dotărilor și utilităților necesare funcționării noului punct de trecere a frontierei.

Citiți și: PODUL FEROVIAR CÂMPINA - POIANA CÂMPINA VA FI DEMOLAT. AUTORIZAȚIA A FOST EMISĂ DE MINISTERUL TRANSPORTURILOR

Inițiativa a fost convenită, de principiu, în cadrul contactelor cu partea ungară. Astfel, în cadrul unei reuniuni la nivel de experți, desfășurată la Szeged, la 24 august 2023, a fost identificată în comun o variantă optimă de amplasare a infrastructurii punctului, în urma evaluării aspectelor privind fezabilitatea tehnică, controlul de frontieră, eficacitatea economică și condițiile locale.
Această variantă implică și modernizarea drumului județean DJ 682 pe o secțiune de aproximativ 24 km și realizarea unui nou punct de trecere a frontierei de stat în zona de graniță. În contextul întâlnirii dintre ministrul român al Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, și ministrul ungar al Afacerilor Externe și comerțului exterior, Péter Szijjártó, care a avut loc la Timișoara, la 1 septembrie 2023, a fost semnat un Memorandum de Înțelegere prin care era consemnată intenția părților de a deschide acest punct.

Foto ilustrație

 

Back To Top