Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Administraţie

cj phMiercuri, la ora 15.00, în Sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ, se va desfăşura şedinţa Consiliului Judeţean Prahova. VEZI PROIECTELE.

Printre proiectele de hotărâri ale CJ Prahova se află aprobarea execuţiei bugetului propriu al judeţului, precum şi a bugetelor instituţiilor de sub autoritatea Consiliului Judeţean Prahova, dar şi rectificarea bugetului propriu al judeţului şi a bugetelor unor instituţii de sub autoritatea Consiliului judeţean Prahova pe anul 2013.

Pe ordinea de zi se mai află aprobarea indicatorilor tehnico - economici pentru extinderea sistemului de alimentare cu apă în localităţile Brebu, Aluniş, Vărbilău, Slănic şi în comuna Ştefeşti, dar şi aprobarea indicatorilor tehnico - economici privind modernizarea reţelei de al;imentare cu apă a satului Schiuleşti, comuna Izvoarele.

De asemenea, vor fi supuse votului exproprierea imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes judeţean „Amenajare intersecţie DJ 102 cu DJ 155, Km 9+182, comuna Păuleşti, judeţul Prahova" şi exproprierea imobilelor proprietate privată, situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică de interes judeţean „Creşterea accesibilităţii către partea de nord a Polului de Creştere, în special către Spitalul Judeţean din municipiul Ploieşti, prin realizarea pasajului rutier peste DN 1B, în continuare DJ 102".

Pe ordinea de zi se mai află trecerea din domeniul public în domeniul privat al judeţului Prahova pentru scoaterea din funcţiune în vederea casării a Staţiilor de epurare, situate în municipiul Câmpina şi în oraşul Plopeni, aflate în proprietatea judeţului Prahova şi în administrarea Consiliului Judeţean Prahova, dar şi atribuirea unor licenţe de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale.

VEZI PROIECTELE COMPLETE PE SITE-UL CJ PRAHOVA

Back To Top