Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

autostrada soareluiDeputatul Mircea Roşca îşi exprimă speranţa că proiectul autostrăzii Comarnic-Braşov va fi demarat cât mai curând, fără să se mai înregistreze noi amânări în luna noiembrie din partea Ministerului Marilor Proiecte. Totodată, Roşca, care este deputat de Valea Prahovei, anunţă că în bugetul 2014 este prognozată suma de 600 de milioane de euro pentru acest important proiect de infrastructură.

Comunicatul de presă integral:

"În calitate de locuitor al Văii Prahovei și de reprezentant al acestei comunități în Parlamentul României îi anunț pe locuitorii acestei zone că unul dintre angajamentele mele electorale, cel referitor la construcția autostrăzii Comarnic -Brașov, a intrat într-o nouă etapă.

Cel mai important pas, şi anume, răspunsul pozitiv din partea reprezentanţilor FMI a fost făcut.

Am satisfacția și mă bucur că apelurile mele au fost sprijinite de Ministrul Daniel Chițoiu, iar la masa negocierilor cu FMI, acest proiect prioritar pentru Valea Prahovei și pentru România a fost un punct asumat de PNL și, implicit, de USL. Un proiect bine fundamentat, care i-a convins pe partenerii internaționali de necesitatea unui efort bugetar consistent pentru susținerea acestei investiții.

Finanțarea autostrăzii Comarnic-Brașov cu suma de 600 milioane lei, prinsă în bugetul pe anul 2014, reprezintă un succes de etapă, care deschide efectiv drumul spre demararea acestui proiect, care de prea mult timp stagnează.

Vreau să îi asigur pe locuitorii Văii Prahovei că acest prim pas mă motivează enorm şi, totodată, mă responsabilizează să îmi continui proiectele de dezvoltare pentru această comunitate.
Sunt convins că acest proiect, după momentul acestor negocieri, va intra în linie dreaptă și îmi doresc ca la audierile din comisie să aflăm o veste bună din partea domnului ministru Şova. Vor urma noi provocări şi sper ca la sfârşitul lunii noiembrie, Ministerul Marilor Proiecte să semneze contractul cu câştigătorul licitaţiei şi să nu ne aflăm în situaţia unei noi amânări.

Voi fi foarte atent la parcursul acestui proiect, voi fi prezent și voi interveni ori de câte ori voi considera că îmi pot aduce contribuția la finalizarea lui cât mai rapid.

Al dumneavoastră,
Mircea Roşca, preşedintele PNL Prahova
Deputat Colegiul 1 Valea Prahovei"

Back To Top