Categorie: Administraţie

paul palasConsiliul Local al Municipiului Ploiești a votat astăzi un proiect de hotărâre prin care municipalitatea se constituie parte civilă în dosarul finanțării Asociației Comunitare Lupii Galbeni, în care fostul primar al Ploieștiului, Iulian Bădescu, este inculpat, acesta fiind acuzat de abuz în serviciu și luare de mită. Potrivit procurorilor DNA, prejudiciul adus bugetului public se ridică la valoarea de opt milioane de lei.

Un singur consilier municipal a votat împotriva proiectului – Paul Palaș - acesta susținând că, la data girării prin votul consilierilor a plății către ONG-ul fraților Capră, consilierii știau că proiectul este legal. Totodată, Palaș a declarat că municipalitatea se poate constitui parte civilă doar după constatarea de către o instanță a prejudiciului reclamat de DNA, de opt milioane de lei.

„La datele pe care le avem acum, nu avem absolut nici un temei să ne constituim parte civilă. Nu avem elemente în acest moment care să ne îndreptățească să spunem că există un prejudiciu creat. În lipsa unui prejudiciu, nu ai cum să te constitui parte civilă", a declarat consilierul municipal Paul Palaș.

{avsplayer videoid=67 width=690 height=400}

Back To Top