Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Liceu autoConducerea Liceului Tehnologic Transporturi a transmis un document prin care anunță că nu este de acord cu decizia de comasare cu Liceul 1 Mai, dat fiind faptul că în prezent au fost obținute acreditări pentru spații.

Reacția unității de învățământ vine după ce Primăria Ploiești a anunțat că analizează posibilitatea transferării activității de la Liceul de Transporturi în spațiile excedentare de la Liceul 1 Mai. Pe ordinea de zi a ședinței Comisiei de Învățământ din cadrul Consiliului Local s-a luat în discuție această temă.

„Este vorba despre activitatea Liceului de Transporturi de pe strada Văleni. O astfel de decizie nu ține însă de Inspectoratul Școlar, având în vedere că cele două unități rămân cu personalitate juridică. Trebuie precizat că într-o astfel de situație trebuie reacreditate spațiile excedentare de la Liceul 1 Mai, având în vedere schimbarea profilului", a declarat pentru Observatorulph.ro inspectorul general al ISJ.

punct de vedere-liceu-auto

Back To Top