Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

uapUniunea Asociațiilor de Proprietari Prahova a dat publicității un comunicat în care anunță rezultatul negocierilor cu SC Rosal Grup SA.

"În urma unui schimb intens de adrese şi negocieri pornite în urmă cu două luni între conducerea SC Rosal Grup SA, sucursala Ploieşti şi Uniunea Asociaţiilor de Proprietari Prahova, s-a stabilit, de comun acord, ca în anul 2017 să nu se încaseze nicio taxa suplimentară pentru încărcarea deşeurilor menajere din interiorul camerelor de precolectare situate la parterul blocurilor turn ale asociaţiilor de proprietari afiliate UAP şi nu numai.
Potrivit înţelegerii dintre cele două părţi, pentru anul 2018 va avea loc o nouă rundă de negocieri, dar, în acest moment preţul pentru serviciile oferite de SC Rosal Grup SĂ este cel stabilit în contractul dintre firma menţionată şi Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară, respectiv 4,99 lei fără TVA.
Mulţumim pe această cale, domnilor directori Cătălin Ioniţă şi Gelu Constantinescu care, pe parcursul discuţiilor şi negocierilor, au dat dovadă de înţelegere faţă de situaţia prezentă şi dificultăţile cu care se confruntă, în general, asociaţiile de proprietari.
Totodată transmitem asociaţiilor afiliate UAP, ale căror interese le apărăm, că pot semna contractele cu operatorul SC Rosal Grup SA.
În facsimil este adresa oficială prin care SC Rosal Grup SĂ confirmă faptul că nu se va percepe nicio taxa suplimentară pentru încărcarea deşeurilor menajere din interiorul camerelor de precolectare situate la parterul blocurilor turn ale asociaţiilor de proprietari."

adresa rosal

Back To Top