Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Consiliul Judeţean Prahova pregăteşte documentaţia tehnică şi urmează să lanseze, în următoarele zile, o licitaţie publică pentru asfaltarea mai multor tronsoane de drumuri. Autorităţile alocă opt milioane de lei pentru acest contract.

 

Pe listă sunt mai multe drumuri judeţene, aflate în patrimoniul şi administrarea instituţiei, majoritatea situate în zona de sud şi în cea de nord-est a judeţului Prahova. Tronsoanele sunt cuprinse între 500 de metri şi 3 kilometri, iar contractul vizează turnarea covoarelor asfaltice pe aceste porţiuni.

În total, lista cuprinde 56 de kilometri de drumuri judeţene, iar lucrările ar trebui să dureze aproximativ două luni din momentul semnării contractului, fiind şanse, dacă nu vor exista contestaţii care să întârzie licitaţia, ca asfaltările să se încheie până la finalul acestei veri.

Turnarea de covoare asfaltice vine după ce, în 2016, Consiliul Judeţean Prahova a derulat un program record, asfaltând peste 80 de kilometri de drumuri, în două etape.

Back To Top