Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

justitieConducerea firmei de transport public deţinute de administraţia ploieşteană, Transport Călători Express, se pregăteşte pentru a-şi chema în judecată propriul acţionar. Reprezentanţii TCE spun că vor deschide în scurt timp un litigiu contra Primăriei Ploieşti, solicitând plata unor restanţe pe care societatea le aşteaptă de câţiva ani. Acesta ar putea fi primul dintr-un şir mai lung de litigii între TCE şi Primărie.

Directorul interimar al TCE Ploieşti, fostul deputat Alexandri Nicolae, a afirmat astăzi că se lucrează la documentele care urmează să fie trimise către instanţă, procesul vizând plata de la bugetul local a unor sume reprezentând TVA-ul aferent unor subvenţii acordate în ultimii şapte ani, de altfel această taxă reprezentând unul dintre principalele motive care au condus la un litigiu între TCE şi ANAF, în urma căruia societatea de transport public a Ploieştiului a rămas cu o datorie de proporţii, care îi afectează substanţial bugetul.

Managerul TCE Ploieşti a mai dezvăluit că societatea pregăteşte şi un al doilea litigiu, în care urmează să solicite plata de la bugetul local a unor sume aferente datoriei pe care societatea o are către Serviciul Public Finanţe Locale.

Back To Top