Categorie: Administraţie

semaforizarePrimăria Ploieşti a finalizat licitaţia derulată pentru mentenanţa sistemului de semaforizare, autorităţile anunţând că vor semna vineri contractul cu operatorul. Această procedură vine după o lungă perioadă în care, din cauza unor scăpări, municipalitatea nu a avut nicio firmă contractată pentru reparaţii la acest sistem.

Conducerea instituţiei a anunţat astăzi că a fost adjudecată licitaţia, urmând ca vineri cel mai probabil să fie semnat contractul. Acesta va avea o valoare de aproape două milioane de lei şi va fi valabil timp de doi ani, a anunţat George Pană, viceprimarul Ploieştiului.

Găsirea unui operator care să se ocupe de partea de mentenanţă vine după o lungă pauză, în care Primăria Ploieşti nu a avut o firmă care să repare semafoarele, lucru care s-a văzut în mai multe intersecţii importante, unde sistemul nu a funcţionat zile întregi, în multe dintre acestea fiind şi acum "picat".

Separat, Primăria Ploieşti pregăteşte şi o licitaţie pentru modernizarea sistemului de semaforizare, în aproximativ 20 de zone, care prevede schimbarea semafoarelor în mai multe intersecţii sau montarea în intersecţii momentan nesemaforizate, dar şi introducerea semafoarelor pe buton la mai multe treceri de pietoni din municipiu unde s-au înregistrat aciidente grave în ultimii ani.

Back To Top