Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

tce sediuAflată într-o situaţie financiară deosebit de gravă, după ani întregi de management defectuos şi două litigii pierdute şi care au lăsat-o cu datorii colosale, firma de transport public deţinută de administraţia ploieşteană, TCE, fosta Regie Autonomă de Transport Public Ploieşti, pregăteşte un plan de reorganizare, care cuprinde disponibilizarea a aproape 10% din angajaţi, dar şi scumpirea abonamentelor de călătorie.

 

Măsurile sunt gândite de câteva luni de către conducerea interimară a societăţii şi ar urma să fie puse în practică după finalizarea de către Consiliul de Administraţie a concursului de angajare pentru postul de director, procedură la care se pare că sunt toate şansele să fie reconfirmat în funcţie actualul director interimar, fostul deputat Alexandri Nicolae.

De altfel, într-un interviu mai vechi, acesta recunoştea că TCE se confruntă cu grave probleme financiare şi că se pregăteşte disponibilizarea a aproximativ 100 de salariaţi, reprezentând 10% din totalul de puţin peste 1.000 de salariaţi ai fostei regii de transport public. Între timp, conducerea ar fi decis, potrivit unor surse din cadrul societăţii, să facă disponibilizări individuale, lucru care i-ar permite societăţii să plătească maxim trei salarii compensatorii de angajat, în condiţiile în care o disponibilizare colectivă ar fi presupus plata a patru-şase salarii compensatorii. Pentru a se încadra în limitele unei disponibilizări individuale, în schimb, conducerea nu are voie să dea afară mai mult de 29 de oameni pe lună, ceea ce înseamnă că acest proces se va întinde pe o perioadă mai lungă, în urma unei reaşezări a schemei de personal şi a unei analize privind posturile care pot să dispară din schema TCE.

În paralel, pe lângă reducerea cheltuielilor, societatea plănuieşte şi creşterea veniturilor, primul pas urmând să fie majorarea preţului la abonamente, de altfel propusă deja în dezbatere publică şi care în prima decadă a lunii iunie ar putea intra, spre aprobare, pe ordinea de zi a Consiliului Local Ploieşti.

Back To Top