Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Administraţie

Aproape 90 de blocuri de locuințe au fost incluse de Guvern în Programul de acțiuni pe anul 2017 privind proiectarea și execuția lucrărilor de intervenție pentru reducerea riscului seismic la construcțiile cu destinația de locuință multietajate, încadrate prin raport de expertiză tehnică în clasa I de risc seismic și care prezintă pericol public.

 

Potrivit unei informări a Executivului, programul cuprinde, anul acesta 87 de clădiri, dintre care 78 de renominalizate din programul de acțiuni pe anul 2016 și nouă clădiri nominalizate de Consiliul Județean Prahova și Consiliul Județean Iași. Pentru 34 dintre aceste clădiri vor fi executate lucrări de intervenție, iar între acestea se numără blocul A6 de pe strada Schelelor, din municipiul Câmpina. Și anul trecut el a fost prins pe listă, pentru finanțare, dar lucrările nu au putu începe aici deoarece nu toți proprietarii și-au exprimat acordul în acest sens. Imobilul, construit în 1965, are parter și 10 etaje, cu un total de 176 de apartamente.
Pentru celelalte blocuri sunt prevăzute fonduri în vederea proiectării lucrărilor de intervenție. Și pe această listă regăsim șapte clădiri de locuințe din Ploiești (Aleea Brebenei nr. 1, bloc 2 // Şos. Nordului nr. 3, bloc 4 // Şos. Nordului nr. 5, bloc 11 // Şos. Nordului nr. 7, bloc 12 // Str.Târnava nr. 4, bloc A4 // Str.Târnava nr. 4, bloc A5 // Str.Târnava bloc A2) și trei din Câmpina (Str. Mihai Eminescu nr. 6 // Str. Mihai Eminescu nr. 8 // Str. Mihai Eminescu nr. 10).
Programul este elaborat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în baza propunerilor Consiliului General al Municipiului București și ale consiliilor județene, avizate de Comitetul Municipiului București, respectiv de comitetele județene pentru situații de urgență și, ulterior, de Comisia Națională de Inginerie Seismică.
Fondurile necesare pentru finanțarea cheltuielilor pentru proiectarea și execuția lucrărilor de consolidare se asigură din bugetul Ministerului Dezvoltării, în limita alocațiilor aprobate anual prin Legea bugetului de stat. În 2017, suma direcționată către acest program se ridică la 25 de milioane de lei.

Back To Top