Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

largire pasaj maresestiCriticaţi pentru un proiect gândit doar pe jumătate, care a lărgit la patru benzi un drum doar pe jumătate din lungimea acestuia, reprezentanţii Primăriei Ploieşti spun că vor demara un proiect pentru a aduce la patru benzi şi sectorul rămas nereabilitat. Totul se întâmplă la ieşirea din municipiu spre Strejnic, între sensul giratoriu nou construit în dreptul intrării spre Parcul Municipal Vest şi sensul giratoriu existent pe Centura de Vest a Ploieştiului.

 

Proiectul european pentru construirea podului peste calea ferată de lângă Gara de Vest din Ploieşti mai prevede, pe lângă realizarea efectivă a pasajului rutier, şi lărgirea şoselei după pod, spre Strejnic, dar şi amenajarea unui sens giratoriu, la intersecţia cu drumul de acces spre Parcul Municipal. Numai că după această intersecţie se opreşte proiectul. Şi, automat, s-au oprit şi lucrările pentru extinderea şoselei, ceea ce înseamnă că, din momentul inaugurării noului pasaj, şoferii vor circula pe două benzi pe sens până la acest punt, iar apoi, fix la ieşirea din sensul giratoriu, vor avea o singură bandă pe sens, ceea ce are potenţialul de a crea grave probleme de trafic în zonă şi aşa-zisul efect de "strangulare" a circulaţiei.

Întrebat dacă are de gând să lărgească la patru benzi drumul şi pe ultima porţiune, de la acest nou giratoriu până la intrarea în Centura de Vest, primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a anunţat că a comandat un studiu de fezabilitate.

"Va trebui să facem la patru benzi şi acea porţiune rămasă, lungă de câteva sute de metri. Urmează să vedem de unde asigurăm fondurile necesare. Obiectivul este la stadiul de studiu de fezabilitate. Mi s-a comunicat o primă estimare, de 800.000 de euro, am solicitat lămuriri din partea aparatului de specialitate şi vreau să văd dacă în această sumă intră sau nu şi valoarea exproprierilor", a declarat primarul municipiului Ploieşti.

Back To Top