Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

În contextul discuţiilor despre poluarea din Ploieşti, conducerea Primăriei face demersuri pe lângă Ministerul Mediului, în speranţa obţinerii unei finanţări guvernamentale pentru modernizarea reţelei de monitorizare a calităţii aerului. Autorităţile speră să obţină bani şi pentru achiziţionarea unor staţii mobile, care să poată fi folosite la identificarea mai uşoară a surselor de poluare.

"La nivelul Ministerului Mediului sunt propuse sume de bani prin care adutorităţile publice locale pot achiziţiona astfel de staţii de monitorizare, atât fixe, cât şi mobile. Aşteptăm să vedem cum arată acest program şi dacă există un ghid al solicitantului, le-am transmis celor de la Regia Autonomă de Servicii Publice, în scris, să se intereseze de acest lucru şi aşteptăm răspunsul Ministerului, pentru a vedea exact care sunt procedurile necesare pentru a aplica pe una stfel de program în vederea achiziţionării mai multor staţii de monitorizare a calităţii aerului", ne-a declarat, astăzi, primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre.

Autorităţile ploieştene au solicitat informaţii din partea Ministerului Mediului cu privire la posibilitatea alocării unor sume de bani pentru aceste achiziţii. Demersurile vin după ce, luna trecută, deputatul Roberta Anastase anunţa că există un program de finanţare existent la nivelul Ministerului şi că Primăria Bucureşti ar fi primit deja promisiuni că va beneficia de dotări noi.

 

Back To Top