Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Autorităţile locale lucrează la proiectul tehnic pentru construirea unui nou corp de clădire în curtea Spitalului de Pediatrie Ploieşti şi extinderea secţiei Rediologie a unităţii medicale. Conducerea spitalului a primit, anul trecut, o donaţie de 350.000 de dolari pentru acest obiectiv de investiţii. Autorităţile au evitat, însă, să discute despre momentul începerii lucrărilor.

Proiectul a fost anunţat încă din 2016 şi vizează realizarea unui nou corp de clădire, în spatele spitalului, pe un teren aflat în curtea unităţii medicale. Spaţiile de aici ar urma să asigure extinderea secţiei Radiologie, care ar urma să beneficieze şi de un laborator nou-nouţ.

Pentru acest obiectiv, Primăria a primit o donaţie de 350.000 de dolari de la Fundaţia Timken, aceeaşi care a oferit o donaţie de 300.000 de dolari şi în mandatul trecut, pentru lucrările la noul sediu al Teatrului "Ciufulici".

Directorul Spitalului de Pediatrie, Cătălin Vişean, a precizat că în momentul de faţă se lucrează la proiectul tehnic în vederea extinderii. Autorităţile ploieştene au evitat, însă, să precizeze dacă lucrările la acest obiectiv vor fi lansate în acest an.

Back To Top