Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

primaria_ploiestiConsiliul Judeţean Prahova şi Consiliul Local Ploieşti au aprobat, ieri, bugetele pe anul 2011. Conform documentelor votate de membrii CL Ploieşti, cuantumul bugetului municipiului Ploieşti pe anul acesta este de aproape 430 de milioane de lei, acest buget fiind cu aproape 100 de milioane de lei mai mic decât cel de anul trecut. Pentru Consiliul Judeţean Prahova bugetul pe anul 2011, are o valoare de 340 de milioane de lei şi este cu aproape 50 de milioane de lei mai mic faţă de cel de anul trecut.


Dacă v-aţi întrebat vreodată de ce unele partide din Prahova s-au grăbit să-şi caute, să-şi anunţe şi încep să promoveze candidaţi la Primăria Ploieşti, dar nu şi pentru şefia Consiliului Judeţean, o simplă privire asupra celor două cifre poate fi un răspuns. Faptul că Ploieştiul are un buget mult mai mare decât cel al Consiliului Judeţean face Primăria Ploieşti o ţintă mult mai râvnită decât şefia Consiliului Judeţean Prahova. De altfel surse din interiorul partidelor de pe scena politică prahoveană spun că cele două partide şi finanţatorii lor se pregătesc să arunce în campanie sume impresionante, de ordinul zecilor, chiar sutelor de milioane de euro.
Back To Top