Categorie: Administraţie

casa alba palatul administrativDupă două încercări eşuate, în şedinţe din luna trecută şi luna aceasta ale Consiliului Local Ploieşti, majorarea tarifelor pentru transportul public din municipiu ar putea intra la finalul acestei săptămâni în dezbaterea CL. Municipalitatea a desfăşurat azi o şedinţă de lucru, în speranţa că se va găsi o fomulă care să fie agreată de Direcţia Juridică şi Direcţia Economică din Primărie, care la primele două tentative nu au dat avize favorabile.

La şedinţa de astăzi au luat parte reprezentanţii Transport Călători Express, viceprimarul George Pană, directorii de la Economic şi Juridic şi conducerea Regiei Autonome de Servicii Publice, autorităţile ploieştene arătându-se încrezătoare, la finalul discuţiilor, că s-a ajuns la un punct comun şi că proiectul va primi, la a treia încercare, avizele favorabile din partea celor două direcţii din subordinea Primăriei. Reprezentanţii instituţiei au mai precizat că este nevoie ca proiectul de hotărâre să sufere mici modificări, pentru a ajunge pe placul reprezentanţilor celor două direcţii care iniţial s-au opus, existând şanse mari ca o nouă şedinţă a Consiliului Local să fie convocată pentru vineri, când ar putea fi aprobate noile tarife.

Propunerea de majorare a fost făcută încă din primăvară de către TCE Ploieşti, care traversează o situaţie financiară deosebit de grea, după ce a pierdut două litigii, cu Fisc-ul şi cu Serviciul Public Finanţe Locale.

Vezi AICI care sunt noile tarife propuse!

Back To Top