Categorie: Administraţie

Marcajele rutiere din ploiești vor fi refăcute. La mai multe săptămâni de la încheierea contractului în acest scop, administrația locală anunță, în sfârșit, și începerea lucrărilor.

 

Potrivit informării oficiale transmise de Primăria Ploiești, refacerea marcajelor va începe pe B-dul București - Piața 1 Decembrie, B-dul Republicii (tronsonul de la intersecţia cu str. Alba Iulia până la giratoriul de la Catedrala Sf. Ioan) și pe strada Găgeni (tronsonul dintre strada Alba Iulia și Șoseaua Nordului). Totodată, trecerea de pietoni aflată la intersecția străzilor Gheorghe Doja și Calomfirescu va fi mutată cu 50 m spre sensul giratoriu aflat la intersecția străzilor Gh. Doja și Ștrandului.
La începutul lunii iulie, Primăria Ploieşti a semnat un contract în valoare de 5,5 milioane de lei, pentru doi ani, cu o asociere de patru firme, al cărei lider este SC Vesta Investment SRL și din care mai fac parte SC Industrie Mică SA, SC Maxidesign SRL și SC Dual Man SRL.
Contractul include împrospătarea marcajelor rutiere, dar și înlocuirea indicatoarelor degradate avariate și a stâlpişorilor sau montarea de relantisoare.

Back To Top