Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

mihai fifor bogdan toaderPrezent în Ploieşti, ministrul Economiei, Mihai Fifor, a declarat joi că Salina Slănic va fi dată în administrarea autorităţilor judeţene, care şi-au arătat disponibilitatea să facă investiţii pentru dezvoltarea acestui obiectiv turistic. "Cu o proiectare ingenioasă, ar putea să devină cea mai importantă salină din ţară", a explicat ministrul, care a precizat că transferul se va rezolva într-un termen de "două-trei săptămâni".

Anunţul a venit după o vizită făcută de Mihai Fifor în Prahova, alături de preşedintele Consiliului Judeţean, Bogdan Toader, la trei societăţi de stat aflate în subordinea ministerului pe care îl conduce, două dintre acestea din industria apărării, Electromecanica Ploieşti şi Uzina Mecanică Plopeni. Al treilea obiectiv vizitat a fost Salina Slănic, deţinută de Salrom, structură subordonată Ministerului Economiei, unde Mihai Fifor a reclamat o serie de probleme, afirmând că este nevoie ca acest obiectiv să treacă la autorităţile locale şi că, în viziunea sa, aceasta ar fi singura variantă pentru dezvoltarea localităţii.

"Nu e cu nimic exagerat să spunem că poate deveni cea mai importantă salină din ţară. Cu o proiectare ingenioasă, putem avea o chestiune cu adevărat spectaculoasă în domeniul punerii în valoare a unei saline. Dacă ea nu merge către autorităţile locale, Slănicul n-ar nicio şansă de dezvoltare. Noi credem în acest proiect, salina trebuie să devină un punct extrem de important pe harta turistică a României", a declarat Mihai Fifor, într-o conferinţă de presă organizată la Ploieşti, la finalul vizitei.

Back To Top