Categorie: Administraţie

adrian dobre in sala de sedinte a primarieiConducerea Primăriei Ploieşti recunoaşte că a început demersurile pentru a evacua Doroftei Pub, restaurant care funcţionează într-un bloc cu bulină, dar spune că situaţia va fi tranşată în instanţă şi că termenul vehiculat, de 25 august, a fost greşit înţeles. Într-o declaraţie publică făcută azi, în urma unei discuţii cu Leonard Doroftei, primarul Ploieştiului a afirmat că măsura este luată ca urmare a unei modificări legislative şi că proprietarul restaurantului fusese notificat încă din primăvara anului trecut.

Leonard Doroftei, îndrăgit campion mondial la box şi cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, a venit astăzi în Primăria Ploieşti, pentru o discuţie cu autorităţile, după ce a primit din nou o notificare.

Primarul municipiului, Adrian Dobre, a afirmat că instituţia l-a chemat în judecată, solicitând evacuarea restaurantului care funcţionează în blocul CC Vest, pe Bulevardul Republicii, imobil încadrat în clasa I de risc seismic.

"A existat o notificare în anul 2016, în martie sau aprilie, iar, în urma acelei notificări, există acum o procedură în instanţă pentru evacuarea spaţiului respectiv. Domnul Doroftei este chemat în instanţă şi, bineînţeles, se va judeca cu Primăria Ploieşti în acest sens. Punctul de plecare este acel document din 2016, venit în urma unei modificări legislative care a apărut premergător", a declarat Adrian Dobre, primarul Ploieştiului, făcând referire la legislaţia apărută în urma incendiului de la clubul Colectiv cu privire la societăţile care au puncte de lucru în imobile cu risc seismic ridicat.

Back To Top