Categorie: Administraţie

casa alba ploiesti palat administrativBlocajele se ţin lanţ la Primăria Ploieşti. Autorităţile locale au ajuns din nou într-o situaţie ingrată, după ce au observat, pentru a doua oară în acest an, că nu mai au bani pentru lucrările de reparaţii la străzi şi trotuare.

 

Informaţia a fost confirmată de primarul Adrian Dobre, care a precizat că bugetul alocat pentru reparaţii curente s-a epuizat.

Iniţial, acesta a avut o valoare de cinci milioane de lei, fiind suplimentat, până la un total de opt milioane, undeva la începutul acestei veri, după ce se epuizase. După aproximativ două luni, suma este din nou consumată, iar municipalitatea este în imposibilitatea de a mai comanda lucrări pentru refacerea carosabilului sau a trotuarelor.

Autorităţile ploieştene au derulat astăzi o şedinţă cu privire la bugetul Ploieştiului, pregătind o rectificare prin care, printre altele, să fie suplimentată şi această sumă, astfel încât să fie fonduri disponibile până la iarnă. Totuşi, primarul Adrian Dobre a precizat că situaţia bugetului nu este deloc bună şi că se fac eforturi pentru găsirea unor capitole de unde să se ia bani pentru a se aloca la reparaţii. Culmea, ar comenta gurile rele, când a fost vorba de majorarea salariilor pentru angajaţii instituţiei, reprezentanţii Direcţiei Economice din Primăria Ploieşti au găsit imediat surse bugetare.

Back To Top