Categorie: Administraţie

csm ploiesti fotbalPrimăria Ploieşti pregăteşte un proiect pentru sprijinirea sportului de masă şi iniţierea gratuită a copiilor din municipiu în cele mai populare sporturi de echipă. Iniţiativa, care se va derula la Parcul Municipal Vest, cu sprijinul antrenorilor de la Clubul Sportiv Municipal, poate reprezenta şi o etapă de selecţie a copiilor talentaţi spre echipale din cadrul CSM Ploieşti.

Proiectul, anunţat astăzi de consilierul primarului Ploieştiului pe probleme de sport, Silviu Crângaşu, vizează organizarea unor sesiune de antrenamente săptămânale deschise tuturor copiilor care doresc să participe. Mai multe detalii urmează să fie oferite de autorităţi cel mai probabil săptămâna viitoare. Cert este că, până acum, reprezentanţii Primăriei s-au gândit la două sau trei antrenamente pe săptămână, pentru baschet, fotbal, handbal sau tenis, care să fie ţinute de antrenorii CSM, pe terenurile de sport de la Parcul Municipal Vest.

"Pregătim un proiect de iniţiere gratuită a copiilor ploieştenilor, cu antrenori de la CSM, în handbal, baschet, tenis sau fotbal. Vor fi două-trei antrenamente pe săptămână şi poate participa oricine. Pe lângă promovarea sportului şi a unui stil de viaţă sănătos, acest proiect poate reprezenta şi o modalitate de identificare a tinerelor talente şi de creştere a ariei de selecţie a Clubului Sportiv Municipal", a explicat Silviu Crângaşu, noul consilier personal al primarului Dobre.

Back To Top