Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

La două săptămâni după ce premierul Mihai Tudose anunța întâlnirea în care reprezentanții Băncii Mondiale își declarau susținerea pentru proiectul autostrăzii Ploiești - Brașov (VEZI DETALII), a apărut și traducerea în cifre a acestei înțelegeri: un împrumut de 35 de milioane de euro.

 

Suma a fost anunțată, miercuri, în ședința de Guvern, cu prilejul adoptării acordului de principiu în vederea contractării acestui împrumut. "Guvernul a adoptat astăzi (miercuri - n.r.), printr-un memorandum, acordul de principiu pentru contractarea unui împrumut de la Banca Mondială în vederea sprijinirii activităților preliminare realizării proiectului de construcție a autostrăzii Ploiești-Brașov. Valoarea împrumutului este de până la 35 milioane EUR, acordat prin intermediul Băncii Internaționale pentru Reconstrucție și Dezvoltare, instituţie membră a Grupului Băncii Mondiale. Ministerul Finanțelor Publice și Ministerul Transporturilor vor întreprinde demersurile necesare pentru pregătirea proiectului și pentru solicitarea asistenței financiare, urmând să se convină cu Banca Mondială instrumentul de finanțare care va fi utilizat, pentru a permite demararea cât mai rapidă a activităților. În cadrul Ministerului Transporturilor va fi creată o Unitate de Management a Proiectului, care va dispune de experiența necesară în ceea ce privește implementarea unui astfel de proiect și aplicarea procedurilor Băncii Mondiale", se arată în comunicatul Executivului, cu privire la acest subiect.
La începutul ședinței de Guvern, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a anunțat și că, până la jumătatea lunii ianuarie, "unitatea de implementare a proiectului va fi operaționalizată şi în stare de funcțiune". Potrivit acestuia, până în prezent s-a efectuat "o foaie de parcurs foarte concretă, un plan de măsuri şi termene" pentru care premierul și-a dat acordul.

Back To Top