Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

trecere de pietoni 3dExperimentul făcut recent de Primăria Buzău - care a cosmetizat, cu ajutorul elevilor de la Liceul de Artă din localitate, o trecere de pietoni - prinde şi în alte localităţi. Autorităţile din Ploieşti au anunţat că vor să realizeze, la rândul lor, mai multe treceri de pietoni 3D.

Modelul, inspirat din Occident, se bazează pe o iluzie optică, dungile albe ale "zebrei" fiind vopsite de aşa natură încât, pentru şoferii care se apropie, dau impresia că plutesc. Proiectul inedit a avut priză la public, este considerat foarte eficient, iar autorităţile din Buzău au anunţat zilele trecute că vor să îl extindă.

Viceprimarul municipiului Ploieşti, Cristian Ganea, a declarat că a văzut pe reţelele de socializare această poveste şi că vrea să o aplice şi la Ploieşti. El a anunţat că va propune amenajarea a două treceri de pietoni 3D în municipiu, în zone cu trafic intens în care nu există relantisoare şi în care nu s-au făcut în ultima vreme investiţii pentru refacerea marcajelor rutiere.

"Facebook-ul este aici de vină, am văzut pe Facebook şi apoi şi la un post de televiziune proiectul realizat de colegii noştri din Buzău. Am avut deja o discuţie cu viceprimarul municipiului Buzău. Această trecere 3D îţi dă impresia că sunt nişte hopuri, dar, de fapt, ele nu există. Voi propune, la următoarea şedinţă a comisiei municipale pentru mobilitate şi trafic urban, amenajarea a două astfel de treceri de pietoni şi în Ploieşti. Aştept ca zonele să fie propuse de angajaţii de la compartimentul de Mobilitate. Putem să facem o colaborare şi cu Liceul de Artă Ploieşti", ne-a declarat viceprimarul Cristian Ganea.

Back To Top