Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

KLAUS-IOHANNIS-PREŞEDINTEPreşedintele României va face, săptămâna viitoare, o vizită la Ploieşti, pentru a participa la un simpozion ce are ca teme centenarul Marii Uniri, situaţia actuală a marilor aglomerări urbane din România şi modul în care se pot dezvolta pe viitor. Paradoxul este că, deşi Primăria Ploieşti apare ca organizator al evenimentului, aproape nimeni din administraţia locală nu ştia nici de simpozion, nici de vizita lui Klaus Iohannis. Într-o încercare disperată de a recupera în puţinul timp rămas până atunci, municipalitatea a angajat o firmă specializată în organizarea de evenimente.

Mulţi dintre factorii de decizie din Primăria Ploieşti, inclouzând aici şefi de direcţii şi reprezentanţi ai executivului, nu ştiau de evenimentul pe care, în teorie, instituţia îl organizează, aflând despre această vizită, culmea, după ce Administraţia Prezidenţială a trimis un comunicat de presă în care a anunţat vizita lui Klaus Iohannis. Marea a fost şi surpriza să constate că, fără ştirea şefilor, Direcţia Reliaţii Internaţionale a făcut o achiziţie directă pentru contractarea unei firme specializate în organizarea de evenimente.

Abia miercuri seară, autorităţile au trimis şi un comunicat de presă, sumar, în care confirmă evenimentul. "Primăria Municipiului Ploieşti organizează dezbaterea «Oraşele României la 100 de ani de la Marea Unire – Un viitor smart pentru Ploieşti», miercuri, 22 noiembrie 2017, la ora 17.30, în aula Universităţii Petrol - Gaze. Cu acest prilej va avea loc lansarea conceptului de regenerare urbană pentru Ploieşti. La eveniment va participa şi preşedintele României, E.S. Klaus Iohannis", a fost mesajul transmis de Primăria Ploieşti.

Back To Top