Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

tramvai blocat de masina george cosbucConducerea Primăriei Ploieşti doreşte să reconfigureze reţeaua rutieră în zona Halelor Centrale. Viceprimarul Cristian Ganea a anunţat că la următoarea şedinţă a comisiei municipale de mobilitate şi trafic urban va propune închiderea accesului autovehiculelor pe strada George Coşbuc, situată în spatele platoului Halelor.

 

Tronsonul este cuprins între sensul giratoriu de la piaţa centrală şi intersecţia cu strada Romană. În prezent, pe aici circulă tramvaiele de pe traseul 101, în ambele sensuri, iar pentru autovehicule este instituit sens unic, dinspre BCR spre Hotel Prahova. Intenţia autorităţilor ploieştene, anunţată de viceprimarul Ganea, este de interzicere totală a accesului vehiculelor şi de transformare a acestui tronson în zonă pietonală, cu menţiunea că, evident, tramvaiele vor circula în continuare pe aici.

"Voi propune interzicerea accesului auto pe strada George Coşbuc, acolo unde în fiecare zi este haos. Astfel, intenţia este ca tronsonul din spatele platoului Halelor Centrale să rămână doar pietonal şi pentru tramvaie. Pentru aprovizionarea magazinelor din zonă, ne gândim să stabilim un orar foarte strict în care comercianţii vor avea acces", a afirmat Cristian Ganea, viceprimarul Ploieştiului.

Back To Top