Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

La o lună de la publicarea proiectului hotărârii de Consiliu Local privind taxele și impozitele locale din 2018, Primăria Ploiești organizează și o dezbatere publică în cadrul căreia inclusiv contribuabilii de rând vor putea lua cuvântul pentru a-și spune părerea.


Proiectul a fost publicat la finalul lunii trecute, iar prevederile acestuia vor face obiectul dezbaterii programate să aibă loc pe 29 noiembrie. "Serviciul Public Finanţe Locale Ploieşti organizează în ziua de miercuri, 29.11.2017, ora 16.30, la Teatrul «Toma Caragiu»- sala de spectacole, dezbaterea publică a proiectului de hotărâre privind impozitele şi taxele locale pentru anul 2018. Proiectul de hotărâre însoțit de anexele aferente a fost afișat la data de 27.10.2017, pe site-ul instituției www.spfl.ro și pe site-ul Primăriei Municipiului Ploiești www.ploiesti.ro. Precizăm totodată că recomandările, propunerile și/sau sugestiile pe marginea proiectului de hotărâre s-au primit lasediul Serviciului Public Finanţe Locale Ploieşti din B-dul Independenței nr.16 (program: luni, marți, joi 8.00-16.30, miercuri 8.00-18.30 și vineri 08.00-14.00), sau pe email spfl@ploiești.ro, până la data de 13.11.2017. La dezbaterea publică sunt invitați să participe, în limita locurilor disponibile în sală, toți cei interesați: cetățeni ai municipiului Ploiești, persoane fizice și juridice, organizații ale societății civile, organizații neguvernamentale, reprezentanți ai mass-media, reprezentanți ai instituțiilor publice interesate" , a anunțat municipalitatea ploieșteană.
Cei care vor să ia cuvântul în cadrul dezbaterii trebuie să se înscrie la adresa de e-mail spfl@ploiești.ro sau direct la sediul Serviciului Public Finanţe Locale Ploieşti, până pe 28 noiembrie. Fiecare vorbitor va avea la dispoziție cinci minute pentru a-și expune punctul de vedere.
În forma actuală a proiectului, la Ploiești se propune menținerea taxelor și impozitelor locale la nivelul din 2017.

 

Back To Top