Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Achizițiile publice cu valoare sub 13.000 de lei nu vor mai fi realizate, obligatoriu, prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice, a anunțat, vineri, ministrul delegat pentru fonduri europene, Marius Nica.

Nica a argumentat că modificarea este necesară astfel încât micile cheltuieli, cu întreținerea curentă a instituțiilor publice, să nu mai necesite realizarea de achiziții prin SEAP. "La nivelul Guvernului se intenționează modificarea legislației achizițiilor publice cu respectarea prevederilor din regulament și din directivă. Până la sfârșitul anului aceste modificări intenționăm să le realizăm, actele normative sunt deja pe circuit. Am obligat toți primarii ca atunci când vor să schimbe un bec, să repare un calorifer într-o școală, investiții minime, să meargă în SEAP. Procedura este dificilă și de multe ori intervenția este necesară imediat și aici va exista un prag până la care nu îi vom mai obliga să facă acest lucru, nu îi vom mai chinui cu această procedură", a afirmat Nica.
Guvernul ar mai încerca, în următoarea perioadă, și simplificarea procedurilor pentru obținerea avizelor din partea Unității pentru Coordonarea și Verificarea Achizițiilor Publice (UCVAP). "Din cauza personalului insuficient, mulți dintre primari așteptau săptămâni întregi sau poate chiar luni prezența acestor observator la procedură de achiziție publică. Nu înseamnă că nu vom mai exista aceste verificări, dar nu vor mai fi prezenți la orice etapă a procesului", a adăugat Nica.

Back To Top