Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Primăria Ploiești caută firmă care să se ocupe de planificarea demolării a patru clădiri de pe strada Cosminele, acolo unde municipalitatea are în proiect construirea unor locuințe ANL.

Documentația în vederea demolării are alocat un buget de 4.000 de lei, fără TVA, potrivit anunțului postat pe site-ul Primăriei Ploiești. "Municipiul Ploieşti îşi propune încheierea unui contract de prestări servicii în scopul întocmirii documentaţiei pentru demolare clădiri situate pe terenul din str. Cosminele nr. 11A, aflate în proprietatea Municipiului Ploieşti. Clădirile ce urmează a se demola în vederea eliberării terenului de sarcini sunt situate astfel: Clădirile C2,C8,C9 şi C10 amplasate pe terenul situat pe str. Cosminele nr. 11A, zona în care urmează să se realizeze locuinţele A.N.L. prin credit ipotecar", se arată în textul anunțului, potrivit licitaţie.ro.
Informațiile publicate de ANL arată că, aici, proiectul prevede construirea a 21 de locuinţe individuale şi cuplate, cu regim de înălţime Spartial+P+1E/M. Este vorba despre locuinţe cu 4 camere tip A și tip B, precum și locuințe cu 3 camere tip C, dar și garaje individuale. "Primăria Municipiului Ploieşti va realiza din fonduri proprii viabilizarea terenului (reţelele de utilităţi, drumurile, parcajele, spaţiile verzi) şi un loc de joacă. Terenurile aferente locuinţelor vor fi date în folosinţă beneficiarilor pe toată durata existenţei construcţiilor, cu plata unei taxe de utilizare anuale sau unei redevenţe (în cazul concesiunii terenurilor) ale căror cuantumuri vor fi stabilite de Primăria Municipiului Ploieşti. Locuinţele vor fi realizate în termen de maxim doi ani de la data semnării contractelor de construire şi a deschiderii finanţării de către instituţiile financiar-bancare", se mai precizează pe site-ul ANL.
Sursa foto: anl.ro

Back To Top