Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

spital pediatriePrimarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a anunţat astăzi că, în urma unor discuţii cu reprezentanţii OMV-Petrom, a primit acceptul de a extinde sfera de srvicii oferite în fostul sediu al companiei petroliere din centrul municipiului, donat către administraţia locală în precedentul mandat, iniţial cu destinaţia de sediu pentru un viitor spital.

Cea mai importantă noutate este că primăria vrea să amenajeze aici un birou unic pentru autorizaţii şi avize, astfel încât ploieştenii care, de exemplu, doresc să obţină o autorizaţie de construire, să îşi poată lua tot ce le trebuie dintr-un singur loc, fără să mai facă obişnuitele drumuri de la un sediu la altul al direcţiilor subordonate municipalităţii sau pe la sediile diverşilor prestatori de servicii.

După ce au constatat că proiectul de relocare a Spitalului de Pediatrie în acest imobil era greu de pus în practică, autorităţile ploieştene au reuşit să obţină o schimbare de destinaţie, încât să fie permise activităţile socio-culturale. Acum, donatorul a fost de acord cu o noua extindere a ariei de activităţi, în contextul în care, conform contractului, Primăria e obligată să menţină destinaţia convenită încă opt ani de acum înainte, a amintit primarul Ploieştiului, Adrian Dobre.

"Am primit un răspuns în vederea ariei de activităţi care pot fi desfăşurate în fostul sediu Petrom, în sfera celor care nu au scop lucrativ. Vom avea un proiect de hotărâre prin care vom prelua din administrarea ASSC unele spaţii şi vom vedea care sunt instituţiile din subordinea Primăriei care îndeplinesc condiţiile pentru a se muta aici", a afirmat primarul Dobre, în completarea anunţului vizând crearea aşa-zisului birou unic pentru autorizaţii.

De asemenea, obţinerea acestui acord din partea companiei care a donat clădirea va permite şi mutarea Centrului Judeţean pentru Resurse Educaţionale, care funcţionează în subordinea Consiliului Judeţean Prahova, într-o clădire veche de pe strada Bobâlna.

Back To Top