Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

parcare ploiestiConducerea Primăriei Ploieşti scoate de la naftalină un proiect propus încă de acum câţiva ani şi care părea să fi fost abandonat, privind posibilitatea închirierii locurilor de parcare din zonele de blocuri. Primarul Adrian Dobre a anunţat astăzi, într-o discuţie cu reprezentanţii presei locale, că doreşte să lanseze un proiect care va permite închirierea acestor spaţii, estimând că preţul pentru asigurarea unui loc va fi de aproximativ 200-300 de lei pe an.

 

Demersul va porni de la o inventariere clară cu privire la numărul de maşini şi numărul de locuri disponibile în zonele cu blocuri din oraş, iar fondurile obţinute din aceste chirii se vor duce, în prima fază, în amenajarea de noi parcări şi creşterea gradului de siguranţă, prin îmbunătăţirea iluminatului public şi a mijloacelor de supraveghere din aceste zone, a explicat primarul Dobre, care a spus că doreşte o dezbatere publică amplă înainte de a supune la vot proiectul în Consiliul Local. În urma acestei dezbateri ar trebui să se stabilească şi ce număr de locuri va fi scos la închiriat, care va fi procedura în cazul în care cererea depăşeşte oferte, dar şi câte locuri rămân libere, pentru eventualii vizitatori.

"Am constatat că există o dorinţă deosebită în a realiza parcări rezidenţiale, contra-cost, astfel încât cetăţenii să aibă locuri de parcare în cartierul respectiv. Am discutat această temă şi cu cei doi viceprimari. Am dat în analiză să vedem numărul de maşini existente la nivelul municipiului, să vedem câte sunt aferente celor de la blocuri şi să identificăm numărul de parcări disponibile în zona rezidenţială, în special pe cartierele de blocuri. Vom iniţia un proiect de hotărâre şi mi-aş dori să existe o dezbatere pe o perioadă de timp de două-trei luni, astfel încât să găsim, şi pe baza unor modele care există în ţară, soluţia optimă pentru aceste parcări", a declarat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti.

Întrebat ce se va întâmpla în cazul blocurilor turn din apropierea centrului Ploieştiului, unde deja se găsesc foarte greu locuri de parcare, edilul a spus că "acolo unde este aglomeraţie foarte mare trebuie soluţii inovatoare, probabil că vom începe cu acele cartiere care oferă un număr adecvat de locuri", dând de înţeles că n-ar fi exclus să vedem parcări supraetajate, dacă spaţiul o va permite, în zonele supraaglomerate.

Back To Top