Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

tce sediuGreva generală declanşată de angajaţii TCE, care a paralizat transportul public din Ploieşti marţi şi miercuri, a fost oprită după ce autorităţile ploieştene au semnat un angajament că vor face o plată către operator, aşteptată de aproape trei luni şi văzută ca singura variantă rapidă de redresare a societăţii, care este ameninţată cu blocarea conturilor.

Salariaţii au fost convinşi să renunţe la protest şi să reintre, de joi dimineaţă, pe trasee, după ce primarul Dobre şi directorul TCE, Alexandri Nicolae, au semnat un protocol, prin care administraţia locală şi-a asumat că va face până joi plata de circa 6,8 milioane de lei către firma de transport public.

Suma reprezintă acoperirea de la bugetul local a pierderilor pe 2016 şi a fost aprobată de Consiliul Local Ploieşti la începutul lunii septembrie, însă angajaţii din Direcţia Economică a Primăriei au refuzat să dea viza de control financiar necesară pentru virarea banilor.

Back To Top