Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

loc de joaca zoo bucov 1Administraţia Parcului Memorial "Constantin Stere" a inaugurat, marţi, un nou loc de joacă modern, în incinta grădinii zoologice de la Bucov. Investiţia a fost realizată în urma unei donaţii primite din partea companiei petroliere Lukoil, care a anunţat că va continua să sprijine dezvoltarea întregului parc.

La inaugurare a participat şi un grup de aproximativ 20 de elevi, copiii testând, cu entuziasm, noile obiecte de joacă de la Zoo Bucov şi primind, la final, cadouri din partea organizatorilor.

Locul de joacă este construit pe baza principiilor de maximă siguranţă pentru copii, o parte din suprafaţă fiind acoperită cu un cauciuc antitraumă de 3 centimetri grosime. Acesta conţine trei ansambluri de joacă destinate copiilor cu vârste între 3 şi 12 ani şi două ansambluri pentru copii mai mici, cu vârste de 0-3 ani. Garanţia este oferită de constructor pentru o perioadă de 25 de ani pentru o parte din module şi 5 ani pentru celelalte ansambluri, au anunţat reprezentanţii Lukoil într-un comunicat transmis presei locale.

loc de joaca zoo bucov 3

 

Back To Top